Aankondiging: Over het GitaarTraining.be Forum (01 May 2015)

Sinds 2009 is dit het forum die we gebruiken voor alle leerlingen van GTS Oostende. Vanaf juni 2015 zullen er wat wijzigingen gebeuren, neem daarom de info in deze aankondiging even door. Klik op read more --->

Offtopic

Tabs

  • Stoffel
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 2 months ago #432 by Stoffel
Tabs was created by Stoffel
'k wist eigenlijk niet goed waar te posten daarom hier dan de post.

Ik zag eerder dat er blijkbaar soms moeite is met de tabs omdat de lettertype's niet goed uitgelijnd zijn. Daarom de suggestie om via de site de mogelijkheid te hebben om ofwel lettertype Courrier of Courrier New te kunnen gebruiken, als is het bv enkel maar voor Tabs. Die twee lettertypes zijn altijd uitgelijnd en zouden makkelijk te volgen moeten zijn.

Please Log in to join the conversation.

More
14 years 2 months ago - 14 years 2 months ago #435 by Roy
Replied by Roy on topic Re:Tabs
Hi,

Zal de mogelijkheid eens bekijken, maar het Forum draait afzonderlijk en heeft zijn eigen beperkte CSS-sheets, die zorgen voor opmaak en staan dus los van de rest van de site. Als gebruiker zie je dit natuurlijk niet en is alles één geheel.

De reden omdat de tabs niet mooi uitkomen komt ook omdat er bij Copy/Paste van een andere site je steeds de HTML opmaak mee neemt van die pagina en van die site. Paste je dit dus in dit forum dan klopt het niet meer.

Een tip:

- Windows gebruikers: paste je tekst eerst in KLADBLOK en doe dan opnieuw COPY/PASTE naar het forum. De HTML opmaak is dan gestript.

- MAC gebruiker doe hetzelfde in TEKSTEDITOR

Gr

Roy
Last edit: 14 years 2 months ago by Roy.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.314 seconds
Powered by Kunena Forum