Aankondiging: Over het GitaarTraining.be Forum (01 May 2015)

Sinds 2009 is dit het forum die we gebruiken voor alle leerlingen van GTS Oostende. Vanaf juni 2015 zullen er wat wijzigingen gebeuren, neem daarom de info in deze aankondiging even door. Klik op read more --->

Guitaar Talk

Nieuwe Jazz Gitaar Lessen voor Gevorderden!

More
11 years 8 months ago #1248 by Antony
Hey,

Dit schooljaar hebben we een paar nieuwigheden in petto te Gitaar Training Studio om je nog meer leermogelijkheden aan te bieden.

Zo gaat er vanaf september een gloednieuwe jazz-gitaar richting van start in onze school. Onder leiding van leraar Thiery Vercammen zullen een aantal gevorderde leerlingen van dichtbij worden gecoacht om zo stap voor stap een zeer stevige kennis van jazz gitaarspel op te bouwen.

In volgende video's zie je alvast leraar Thiery Vercammen spelen op zijn Novax 8 string gitaar (unieke gitaar met 8 snaren)!





Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de jazz gitaar richting. Indien je interesse hebt is het aan te raden niet te lang te wachten om ons te contacteren of je eerst in te schrijven op de jazz gitaar workshop nu zaterdag: www.gitaartraining.be/nl/workshopsmaster...jazz-gitaar-workshop

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds
Powered by Kunena Forum